Nieuws:November 2013
Filteren op :  
De Sims™ 3 Roaring Heights is vanaf 12 december 2013 verkrijgbaar via De Sims 3 Store!
GEPLAATST OP 25/11/2013 20:45


Welkom in Roaring Heights, de bruisende stad aan het strand. Geniet van een opwindend bestaan in een stad vol prachtige art-deco gebouwen. Verken het levendige strandwereldje vanuit je gepimpte klassieke wagen. Van de adembenemende architectuur van de kleurrijke stad en de geweldige feesten die je geeft tot het rustgevende briesje van het strand; je zult je helemaal thuis voelen in Roaring Heights.

Vanaf 12 december 2013 beschikbaar bij De Sims™ 3 Store.

Kom meer
te weten over Roaring Heights
Doe mij een Aanbieding!
GEPLAATST OP 21/11/2013 22:25
Doe mij een Aanbiedingis een leuke nieuwe manier om materiaal uit de Store te ontdekken en geweldige deals voor materiaalbundels te bemachtigen. De 'Doe mij een Aanbieding' machine pikt er een paar dingen uit en biedt die voorwerpen met korting aan. Beschouw het als een speciale op maat gemaakte collectie alleen voor jou.

De kortingen kunnen enorm zijn!

Voor spelers die misschien alles al hebben zijn er zelfs exclusieve voorwerpen beschikbaar, dus neem vandaag nog een kijkje!


Gloednieuwe locatie!
GEPLAATST OP 07/11/2013 18:30


Opa's Boomgaard is een must-have voor de herfst dit jaar! Er zijn niet alleen tal van warme nieuwe kleren, maar ook een blitse tractor. Neem de tractor mee naar de velden en oogst je gewassen of neem je kleinkinderen mee voor een cool hooiritje. Met alle sinaasappelbomen en geweldige activiteiten mag je Opa's Boomgaard niet missen!