Nieuws:Mei 2013
Filteren op :  
De Sims 3 Dragon Valley is nu verkrijgbaar via De Sims 3 Store
GEPLAATST OP 30/05/2013 16:00
In de glooiende heuvels ligt een mythisch dorp dat regelrecht uit een sprookje lijkt te zijn weggewandeld. Reizigers die naar Dragon Valley afreizen zullen een stad vol indrukwekkende en fantasierijke architectuur vinden in de heuvels en aan de oevers van een kabbelende rivier. Bezoekers treffen een wereld vol kleurrijke ElvenSims aan die volgens eeuwenoude tradities leven en waar babydraakjes niet alleen tot de woongemeenschap behoren, maar ook als huisdier worden gehouden.

Nu verkrijgbaar via De Sims 3 Store en in winkels wereldwijd vanaf 6 augustus 2013.

Bekijk hier de trailerDe Sims live-uitzending komt eraan op 23 mei om 19:00 uur!
GEPLAATST OP 15/05/2013 16:00
Zet het in je agenda! De volgende De Sims live-uitzending is op 23 mei om 19:00 uur!

Zorg dat je erbij bent en maak uitgebreid kennis met De Sims 3 Dragon Valley. Producent Lisa Smith zal de allereerste live gameplay demo van deze nieuwste wereld onthullen, die vanaf volgende week via De Sims 3 Store verkrijgbaar is. En misschien had je het nog niet gehoord, maar De Sims 4 komt eraan in 2014! We stellen een paar ontwikkelaars van De Sims 4 aan jullie voor.

Zie draken in actie en maak kennis met de mensen die in de studio aan De Sims 4 werken tijdens de De Sims live-uitzending op 23 mei. Vergeet je niet aan te melden voor dit evenement via Facebook.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over De Sims 4

Om meer te weten te komen over De Sims 3 Dragon Valley, ga je naar