Blog van De Sims™ 3 Community
: April 2013
Filteren op :  

Hoi! 

Ik ben SimGuruTing, een van de productieassistenten in het team van De Sims 3. Op dit moment zijn we druk bezig met het volgende uitbreidingspakket, De Sims 3 Exotisch Eiland.  
Iedereen die bezig is met de game kijkt uit naar het moment waarop jullie er als spelers mee aan de slag kunnen. De Sims kunnen allerlei nieuwe activiteiten ondernemen aan de kust en in zee. De Sims 3 zit boordevol onderdelen die bij het leven op een eiland horen. Hier is alvast een voorproefje van wat je in dit nieuwe uitbreidingspakket kunt verwachten!


Het strand is nu beter geïntegreerd, zodat Sims nog beter aan de kust kunnen wonen en ontspannen. Sims kunnen heerlijk zonnen op een bandhanddoek en aan zee helemaal tot rust komen. Wanneer het tijd is voor wat meer actie kunnen Sims in zee spelen, rondspartelen in de branding en elkaar nat spetteren! Schattenzoekers kunnen nu ook snorkelen om in het water naar unieke verloren schatten te zoeken. 


De carrière van Strandwacht is ook een nieuw element dat je op het strand kunt vinden. Strandwachten waken over Sims die aan het strand of op zee zijn. Het is hun werk om het strand en de branding in de gaten te houden en Sims in nood te redden. Als een Sim het moeilijk heeft in de branding zal de strandwacht de naar adem happende Sim uit zee halen en veilig naar het strand brengen. Strandwachten kunnen zelfs eerste hulp verlenen wanneer dat nodig is. Maar er is niet altijd sprake van een noodgeval. Sommige Sims doen alsof ze in grote nood verkeren, wanneer ze eigenlijk alleen maar even alleen willen zijn met de strandwacht die op dat moment dienst heeft. Toch heb ik nog nooit een strandwacht horen klagen. Het is een baan voor echte helden. 


Mijn favoriete nieuwe onderdeel is ongetwijfeld het diepzeeduiken! Het houdt niet langer op bij de zeespiegel, want je Sims kunnen nu een onderwaterduik maken! In Het De Sims 3 Exotisch Eiland Uitbreidingspakket vind je een wereld met exclusieve duiklocaties. Sims met de nieuwe duikvaardigheid kunnen allerlei avonturen beleven in de wondere onderwaterwereld. Op iedere duiklocatie vind je prachtige zeewezens; van koraal en zeewier dat op de zeebodem groeit tot vissen die je kunt vangen! Maar kijk uit voor haaien! Ik heb gehoord dat die flink kunnen bijten en dat een haaienbeet bepaald geen pretje is.


Maar er is nog meer te vinden onder de zeespiegel behalve allerlei zeewezens. Wat dacht je bijvoorbeeld van schatkisten en onderwatergrotten die je op duiklocaties kunt ontdekken? Wat kan een duiker allemaal tegenkomen tijdens een tocht? Unieke schatten? Een verborgen eiland? Of een mysterieus monster?


En dit is nog maar een klein gedeelte van wat je allemaal te wachten staat in dit nieuwe uitbreidingspakket! We kijken ernaar uit om over de onderwateravonturen en strandbelevenissen van jouw Sims te horen zo gauw De Sims 3 Exotisch Eiland in juni uitkomt! 

Bedankt voor het lezen!
SimGuruTing

14:50
23/04/2013
Geplaatst door: SimGuruJordy
Categorieën: Uitbreidingspakket 

Kijk wat ontwerper Alan Copeland te zeggen heeft over hoe (en waarom) hij de gloednieuwe set met premiummateriaal heeft ontworpen: de Rustieke Plattelandset. Vergeet niet om op 4 april 2013 de Rustieke Plattelandset op te halen bij De Sims 3 Store. 

Hoewel ik het geweldig vind om al het verschillende premiummateriaal te ontwerpen voor De Sims 3 Store, heb ik een zwak voor items waar we wat van de klassieke Sims-humor aan toe kunnen voegen.  Dit is een van de redenen waarom ik zo enthousiast ben over onze nieuwe Rustieke Plattelandset met het Vogels en Veren Kippenhok!  

Eindelijk hoeven eieren niet alleen maar aan planten te groeien. Je krijgt niet alleen 's ochtends je basiseieren, maar je kunt ook zeldzame exotische eieren verzamelen die je Sims een boost geven zoals de nieuwe gemoedstoestand K-ei gaaf! Wil je nog meer eieren verzamelen? Vergeet dan niet om je kippen te voeren om 's avonds ook wat eieren te pakken.  


Iets wat je misschien niet weet over Simkippen is dat ze welbespraakte gesprekspartners zijn.  Als het je een beetje te eenzaam op de boerderij wordt, knoop dan een gesprek met je kip aan en praat over belangrijke dingen zoals waarom ze de weg oversteken.  Als je geluk hebt, krijgt je Sim misschien wel wat Universele Verlichting (nieuwe gemoedstoestand!)  

Maar als je pech hebt, kun je Charles de Kwaadaardige Kip tegenkomen. Charles is beetje een ei-kel.  Hij komt soms naar buiten om ruzie te zoeken of om een belediging of twee naar het hoofd van je Sims te slingeren.  Blijf ruzie maken en je Sim zal hem het een en ander bij moeten brengen over wie het haantje de voorste is bij een kippengevecht.  


Als het gekissebis met de Kwaadaardige Kip je Sim er van weerhoudt om eieren te pakken, komen er na een paar dagen misschien wel wat kleine kuikentjes uit de eieren gekropen!  Je Sim kan heel wat leuke en sociale vaardigheden opdoen door met deze schattige en snoezige wezens te spelen, en dan hebben we het nog niets eens over de nieuwe gemoedstoestand Kippenmagneet gehad.  

Maar deze set bestaat uit veel meer dan alleen het Vogels en Veren Kippenhok. Er zijn een aantal geweldige nieuwe decoratievoorwerpen die elk huis een gezellig plattelandsgevoel geven.  


En laten we ook de nieuwe outfits niet vergeten!  Deze set bevat fantastische nieuwe kleding voor peuters, kinderen, jongvolwassenen, volwassenen en OUDEREN!  Charmante luitjes, toch?


Ik hoop dat je de nieuwe Rustieke Plattelandset leuk vindt. Vergeet niet om 'm op te halen in De Sims 3 Store als hij op 4 april 2013 uitkomt. 

12:06
04/04/2013
Geplaatst door: SimGuruJordy
Categorieën: Screenshots