Blog van De Sims™ 3 Community
: Juni 2013
Filteren op :  

In De Sims 3 Exotisch Eiland kun jekennis maken met ZeemeerSims, de nieuwste occulte wezens! ZeemeerSims lijkenerg op gewone Sims, behalve dat ze heel veel en vaak zwemmen; het liefst in zoutwater. Zoals verwacht zijn ZeemeerSims in het water letterlijk en figuurlijkhelemaal in hun element. Ze zijn daardoor veelzijdiger in het water dan normaleSims. Zo kunnen ze sneller zwemmen, oneindig lang onder water blijven en als zevals zijn van karakter, dan kunnen ze zelfs haaien oproepen!

ZeemeerSims hebben in het water prachtigevissenstaarten en op het land zijn hun benen met schubben bedekt. De kleur vanhun schubben kan via een spiegel aangepast worden met behulp van de interactie'Schubbenkleur veranderen.' Vrouwelijke ZeemeerSims kunnen via deze interactieook de kleur van hun schelpentop aanpassen.

ZeemeerSims hebben een"hydratatiebehoefte", die vervuld kan worden door wateractiviteiten,zoals zwemmen en baden, te ondernemen. Als je De Sims 3 Jaargetijden hebt geïnstalleerd, werkt een wandelingetje in de regen zelfs om dezebehoefte te vervullen! Het is van belang om deze behoefte in de gaten tehouden, want ZeemeerSims kunnen als zeewezens al sneluitgedroogd raken. Als hun hydratatiebehoefte te groot is, beginnen ze uit tedrogen! Eerst krijgen ze een schrale huid, die na een tijdje zelfs kan gaanschilferen (jakkes!). Als ze totaal uitgedroogd raken, zullen de ZeemeerSimsvan uitdroging in elkaar zakken. Als dat gebeurt, moet eenandere Sim de ZeemeerSim weer bijbrengen door water over hem of haar heen te gieten.Gebeurt dat niet, dan zal Magere Hein langskomen!


ZeemeerSims kunnen natuurlijk ook kinderenkrijgen. ZeemeerSims die samen een kindje krijgen (O jaa!), kunnen er zeker vanzijn dat hun kind ook een ZeemeerSim wordt. Als een ZeemeerSim en een normaleSim samen een baby verwachten, is de kans 50% dat dit een ZeemeerSim zalworden.

 

ZeemeerSims kunnen hetzelfde voedsel alsnormale Sims eten, maar het liefst eten ze heerlijk zeewier en verse vis.Hierdoor zijn de wezens razend populair onder katten, wat je niet zal ontgaanals je De Sims 3 Beestenbende ook geïnstalleerd hebt! Het gerucht gaatdat er een geheim verborgen eiland bestaat, waarvan de locatie alleen onderZeemeerSims bekend is. Als je Sim geluk heeft en bevriend raakt met eenZeemeerSim, bestaat de kans dat dit geheim ook aan jouw Sim onthuld wordt!


Zorg dat je De Sims Live-uitzending opdinsdag 18 juni niet mist. Er zullen ZeemeerSims te zien zijn in eenlive-gameplaydemo van De Sims 3 Exotisch Eiland. Ook krijg je tijdens deuitzending meer informatie over de onderwateractiviteiten die je kuntondernemen in dit nieuwe Uitbreidingspakket, dat op 27 juni gelanceerd wordt. 

09:17
12/06/2013
Geplaatst door: SimGuruJordy
Categorieën: Uitbreidingspakket