Blog van De Sims™ 3 Community
: September 2013
Filteren op :  

Een van de meesttot de verbeelding sprekende dingen aan de Harry Potter-films vond ik om te zien hoe Wegisweg tot leven werd gebracht. Ik vond hetgeweldig dat deze buitenbeentjes in dit drukke, kleine winkeldistrict ietsgemeenschappelijks hadden gevonden.

Toen we het voorde eerste keer over het premiummateriaal voor Midnight Hollow hadden, wilde ik ietsvan de vibe vastleggen van deze samengekomen non-conformisten die hun koopwaaren curiositeiten proberen te slijten.


Omdat weontzettend veel verzoeken hebben ontvangen voor meer winkel-gameplay in De Sims3 Store, is er voor mij niets fijners dan de Vlugge Verkoopcollectie aan te mogenkondigen, die exclusief met Midnight Hollow wordt uitgebracht!


Met deze set kanje Sim zijn of haar eigen winkel beginnen! De Vlugge Verkoopcollectie bevatverschillende kleden, sokkels en zelfs parkeerplaatsen waarmee je de winkelpuivan je Sim naar eigen wens kunt inrichten. Klanten kunnen alle voorwerpen dieje op deze items plaatst kopen. Met de nieuwe Kassa kun je bijhouden welkeartikelen je allemaal verkoopt en wordt shoppen een kwestie van één keer kopenen klaar.

Je kunt ook allewinkeldisplays aanpassen of een uitverkoop beginnen van artikelen die je snelwilt verkopen. Ook kun je personeel in dienst nemen om achter de kassa te staan. 

De VluggeVerkoopcollectie bevat ook een nieuw winkeldeur waarop je de naam van je winkelen de openingstijden kunt zetten.

Als je geen zinhebt in alle rompslomp die het hebben van een winkel voor je Sim met zichmeebrengt, zijn er talloze andere winkels waar je kunt winkelen in MidnightHollow, dus je kunt ook gewoon lekker rondbanjeren en kijken wat er zoal tekoop is.

Midnight Hollow komtop 26 september uit, dus zorg ervoor dat je Sims dan klaar zijn om met hunwinkel aan de slag te gaan!
 

09:25
19/09/2013
Geplaatst door: SimGuruJordy
Categorieën: Screenshots